Duolift sequential RCV

1. PREMIUM programi so namenjeni koži med 30 in 45 letom starosti

PREMIUM  Beauty flash nega je primerna za vse vrste kože, tako moške kot ženske, med 30 in 45 letom starosti. Koža po 30 letu prične izgubljati čvrstost, hitreje se izsuši ter izgublja svoj sijaj. Z Beauty flash nego vašo kožo navlažimo ter ji povrnemo sijoč videz.

PREMIUM Hydra lift nega je primerna za kožo med 35 in 45 letom starosti na kateri so se pojavili prvi znaki staranja, vendar ima še vedno dovolj tonusa. Prvi znaki staranja se pokažejo s pojavom posameznih linij in drobnih mimičnih gubic, izgubo sijaja in pomanjkanjem navlaženosti kože.  S Hydra lift nego koži povrnemo sijaj, jo navlažimo ter zgladimo kožne linije in površinske gubice.

PREMIUM Tonic lift nega je primerna za kožo med 30 in 45 letom starosti na kateri so opazni  znaki dehidracije ter lokalizirano pomanjkanje čvrstosti na spodnjem delu obraza in vratu. S  Tonic lift nego  pripomoremo k bolj napeti koži na vratu in spodnjem delu obraza ter  sijočemu in navlaženemu videzu.

PREMIUM Ultra  lift nega je  namenjena koži med 35 in 45 letom starosti na kateri  je opazno  lokalizirano pomanjkanje čvrstosti na vratu in spodnjem delu obraza ter nekaj znakov staranja, ki se  kažejo predvsem kot pojav gub in linij na koži. Z Ultra lift nego napnemo kožo na vratu in spodnjem  delu obraza ter zgladimo nastale linije in gube.

2. ADVANCE programi so namenjeni koži starejši od 45 let

ADVANCE Magic lift je najučinkovitejša anti‐ ageing  nega s pomočjo katere kožo učinkovito navlažimo, zgladimo ter  napnemo . Primerna je za kožo po 50 letu starosti na kateri se kaže opazno  pomanjkanje čvrstosti in tonusa ter znake dehidracije in izgube sijaja. Za poživitev kože je potrebna  spodbuda, ki jo zagotovimo z nego  Magic lift, ki koži povrne sijoč videz, jo navlaži, napne ter učvrsti.  Obraz pridobi poln, mladosten videz.

ADVANCE Sculpt & lift nega je primerna za kožo med 40 in 50 letom starosti na katerih so vidne sledi  dehidracije, pomanjkanja čvrstosti, tonusa ter nastanek gub in linij. Postopek nege je načrtno  premišljen in zasnovan k cilju zmanjševanja in zaustavljanja posledic  staranja kože.  S Sculpt & lift  nego kožo napnemo ter  ji povrnemo vlažnost in sijoč videz.  Obraz pridobi poln, mladosten videz.

ADVANCE Firming RF nega je namenjena koži na kateri je opazno pomanjkanje čvrstosti po celotnem predelu obraza. Učinek nege pripelje do globinskega napenjanja kože, s čimer le ta pridobi  sijoč, navlažen  videz, čez nekaj dni pa se pokaže tudi veliko boljši tonus kože.

ADVANCE Hydracolagen lift nega je namenjena mlajši koži na kateri je opazno pomanjkanje vlažnosti  in izguba sijočega videza. Takšna koža daje videz utrujenosti in pustosti.  Z nego Hydrocolagen lift, ki  je primerna za prvi tretma v  anti‐ ageing postopkih, kožo izdatno navlažimo ter ji povrnemo sijoč  videz. Obraz pridobi poln, mladosten videz. 

3. EXPERT programi so posvečeni specifičnim težavam s kožo

EXPERT Eyecontur nega je specializirana za negovanje predela okoli oči na katerem so opazne gube in linije ter lokalizirano pomanjkanje vlage. Najnežnejša in najbolj občutljiva  koža potrebuje skrbno izbrane negovalne postopke s katerimi kožo nahranimo, navlažimo ter zgladimo gube in linije.

EXPERT Sensitiv nega je specializirana za negovanje občutljive in atopične kože ter kože, ki je razdražena zaradi izpostavljenosti različnim zunanjim vplivom. Koža na kateri se pojavljajo izpuščaji ter znaki razdraženosti potrebuje skrbno izbrane negovalne postopke, s katerimi na koži zmanjšamo sledi razdraženosti in rdečice.

EXPERT Imperfection nega je specializirana za odpravljanje in čiščenje nečistoč na obrazu. S pomočjo preizkušenih protokolov učinkovito pomagamo pri odpravljanju težav s tako imenovano debelo kožo, ogrcih, mikrocistah in vnetih mozoljih.  Po končani negi se koža izsuši, vnetje pomiri, mikrociste se resorbirajo in ogrci odstranijo. Koža postane sijoča in vidno očiščena.

EXPERT Detox nega je idealna izbira za kožo, ki je izgubila sijaj in vlago. Zaradi pomanjkanja časa se lahko zgodi, da pozabimo na kožo obraza, ki je dnevno izpostavljena različnim zunanjim vplivom. Z Detox nego koži povrnemo sijaj in vlago, kar pripomore k svežemu, nahranjenemu videzu obraza.

EXPERT Clevage firm nega vključuje skrbno izbrane postopke za negovanje dekolteja, ki v  boju proti posledicam staranja kože ne sme ostati prezrt. Namenjena je koži na kateri se je pojavilo pomanjkanje čvrstosti, ki se kaže predvsem v pojavu linij in nastanku gub. S prijetnim segrevanjem kože in stimulacijo s pomočjo ultrazvoka kožo napnemo posledica česar je gladka in navlažena koža.

DUOLIFT SEQUENTIAL PROGRAMI ZA  TELO

Tekom življenja se naše telo nenehno spreminja, bodisi zaradi staranja ali pa naravnih stanj kot so nosečnost, nenadna izguba telesne teže in podobno. Sledovi teh sprememb postajajo vse bolj vidni in se kažejo v obliki gub,izgube sijaja in čvrst osti kože, kopičenja maščobnih depozitov v različnem obsegu in na različnih delih telesa, celulit itd. Čeprav "zdravila" za staranje ni, je spodbudno vedeti, da obstajajo načini, ki nekatere d teh estetskih in zdravstvenih težav lahko odpravijo ali pa jih občutno zmanjšajo.

DUOLIFT SEQUENTIAL RCV s svojimi patentiranimi, klinično preizkušenimi postopki pripomore k izboljšanju napetosti in čvrstost kože, izboljša prekrvavitev, zmanjša ali odpravi celulit ter zmanjšanju maščob ne obloge.

Podjetje Advance Beauty ultrazvočne naprav e razvija že 20 let, tehnike so v popolnosti osredotočene na odpravljanje neželenih posledic načina življenja ali naravnih procesov, ki se jim ni moč izogniti.

V shujševalnih programih ultrazvočna terapija deluje na način, ki spodbudi presnovo maščob , da bi zmanjšal volumen maščobnih zalog (pomarančna koža)

Celulit in pomarančna koža

Iz same anatomije je znano, da celulit ne sod i med osnov ne plasti kože in podkožja. Prav tako ga ne pozna embriologija, zato moramo poudariti, da gre za pridobljeno plast – pridobimo jo teko življenja in nanjo vpliva predvsem način življenja. 

Beseda celulit je medicinski izraz, ki v definiciji pomeni vnetje celic . Nastanek celulita je povezan z več dejavniki kot so:

  • slaba lokalna cirkulacija,
  • zastajanje vode v telesu,
  • fibroza podkožnega tkiva,
  • povečanje skladiščenja maščobnih celic.

Celulit2

»Beseda celulit se pogosto uporablja kot splošen izraz predvsem zaradi njegovih vidnih posledic, zlasti videza pomarančne kože«.

Hujšanje in oblikovanje

Po nosečnosti, v času adolescence, v menopavzi ali po obdobju prekomernega prenajedanja se lahko začnejo v telesu nalagati maščobne obloge. Diete običajno ne delujejo na tistem mestu, kjer bi maščob ne obloge želeli odstraniti.

Mi imamo rešitev za vas – s programi za telo, ki jih opravimo z aparatom DUOLIFT SEQUENTIAL RCV, vam lahko, ob zmernem povečanju telesne mase, pomagamo do lokalne izgube volumna na želenem delu telesa. Izbira terapije z DUO LIFT SEQUENTIAL aparatom je odvisna od stanj kože in želja, ki jih posamezna stranka izrazi, rezultati pa nam pomagajo do:

  • bolj gladke kože z manj maščobnih oblog, mehkejše kože,
  • izgube obsega na delih teles, ki so izpostavljeni terapiji,
  • zmanjšanja ali odprave celulita.

Ob tretmajih za preoblikovanja telesa svetujemo dnevno uporabo Dermalyse gela, ki s svojim učvrščevalnim in shujševalnim učinkom okrepi rezultate terapij in pomaga vzdrževati dolgotrajne rezultate.

Z napravo DUOLIFT SEQUENTIAL RCV učinkovito odstranjujemo in blažimo celulit, zmanjšamo maščobne obloge ter učvrstim o mlahavo kožo. Gre za kombinirano terapijo, ki vključuje uporabo radiofrekvence s temperaturnim območjem delovanja med 43 in 46 stopinj cenzija, ki razširi kapilare v podkožju in izboljša prekrvavitev obdelovanega dela telesa ter sekvenčnega ultrazvoka, ki aktivira naravno lipolizo, naredi tkivo bolj prožno ter pomaga drenirati in gladiti “pomaranč o kožo”. S sočasnim gretjem kož e in podkožja ter povrhnjih maščobnih oblog povzročimo preoblikovanje in krčenje kolagenskih vlaken .

advance-beautyUstrezen program vam pomagamo izbrati na prvem posvetu, kjer vam ob odločitvi za nakup paketa obiskov zmanjševanja obsega telesa ali zmanjševanje celulita ali shujševalne ga programa pripravimo tudi individualizira na priporočila za zdrav način prehranjevanja in ustrezno izbiro telesne aktivnosti.

Število terapij je odvisno od posameznika in vrste problema. Priporočljivo je opraviti vsaj 10 terapij, prve spremembe pa se lahko opazijo že po treh terapijah . V začetni fazi se priporoča 4 terapije v dveh tednih, ostale potrebne terapije, ki so vključene v paket, se izvaja v tedenskih intervalih. V nadaljevanju se za vzdrževanje stanja priporoča 1 terapija mesečno.

Za optimalne rezultate vam priporočamo vsakodnevno uporabo klinično testiranega kozmetičnega proizvoda Dermalyse gela, ki pospešuje odplavljanje celulita in maščobnih oblog.

Ob izbiri programa se je potrebno zavedati, da so le ti odličen pripomoček pri uresničevanju zastavljenih ciljev na področju preoblikovanja telesa, vendar so brez vašega usmerjenega dela manj učinkoviti.

Z aparatom DUOLIFT SEQUENTIAL RCV imamo možnost izvajati terapije na različnih delih telesa z uporabo različnih tehnik, ki nam pomagajo do več učinkov:

Programi iz skupine FOCUS nam omogočajo načrtovanj e celostnega in individualiziranega shujševalnega programa. Ob od ločitvi za tovrstni program je potrebno upoštevati tudi priporočila o uživanju zdrave prehrane in tele sne aktivnosti najmanj 2 ,5 uri tedensko.

Priporočila o načrtovanju zdrave prehrane in primerni izbiri telesne aktivnosti pripravimo na podlagi osebnega razgovora in jih našim strankam izročimo ob izbiri programa.

Za dosego optimalnih rezultatov priporočamo dnevno uporabo Dermalyse gela, ki s svojim učvrščevalnim in shujševalnim učinkom okrepi rezultate terapij in pomaga vzdrževati dolgotrajne rezultate.

Programi iz skupine SLIM + so namenjeni preoblikovanje telesa na področjih, kjer se običajno nabira več maščobnih oblog, to so kolena, ledvični predel, tako imenovane jahalne hlače, trebuh, stegna in roke. Ob odločitvi za tovrstni program je potrebno upoštevati tudi priporočila o uživanju zdrave prehrane in telesne aktivnosti najmanj 2,5 uri tedensko.

Priporočila o načrtovanju zdrave prehrane in primerni izbiri telesne aktivnosti pripravimo na podlagi osebnega razgovora in jih našim strankam izročimo ob izbiri programa.

Za dosego optimalnih rezultatov priporočamo dnevno uporabo Dermalyse gela, ki s svojim učvrščevalnim in shujševalnim učinkom okrepi rezultate terapij in pomaga vzdrževati dolgotrajne rezultate.

Programi iz skupine SMOOTH so posvečeni odpravljanju oziroma zmanjševanju celulita. Terapijo običajno izvajamo na območju zadnjice in stegen, lahko pa s tem programom obdelamo tudi druge dele telesa na katerih se je celulit pojavil. Ob odločitvi za tovrstni program je potrebno upoštevati tudi priporočila o uživanju zdrave prehrane in telesne aktivnosti najmanj 2,5 uri tedensko.

Priporočila o načrtovanju zdrave prehrane in primerni izbiri telesne aktivnosti pripravimo na podlagi osebnega razgovora in jih našim strankam izročimo ob izbiri programa.

Za dosego optimalnih rezultatov priporočamo dnevno uporabo Dermalyse gela, ki s svojim učvrščevalnim in shujševalnim učinkom okrepi rezultate terapij in pomaga vzdrževati dolgotrajne rezultate.

Programi iz skupine TONIC so posvečeni oblikovanju in učvrstitvi mlahave kože. Zavedamo se, da s staranjem koža izgublja svojo čvrstost, upočasni se tvorba kolagena in elastina, kar se opazi s pojavom mlahavosti. Z izvajanjem terapij na rokah, stegnih, trebuhu in ledvičnem predelu pripomoremo do opaznega izboljšanja čvrstosti in napetosti kože.

Za dosego optimalnih rezultatov priporočamo dnevno uporabo Dermalyse gela, ki s svojim učvrščevalnim in shujševalnim učinkom okrepi rezultate terapij in pomaga vzdrževati dolgotrajne rezultate.

Želite še več in bolj podrobne informacije?